ANA SAYFA > SPOR > M'Baye: Organizasyonu iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz

M'Baye: Organizasyonu iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
M'Baye: Organizasyonu iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz

FIBA Şampiyonlar Ligi 8'li final ilk maçında Rusya'nın Nizhny Novogorod kentinde Çekya temsilcisi ERA Nymburk'la karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın Fransız basketbolcusu Amath M'Baye, "Tecrübemizle organizasyonu iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Amath M'Baye, AA muhabirine, herkesi kötü yönde etkileyen Kovid-19 nedeniyle basketbol sezonunun da değişik bir şekilde geçtiğini söyledi. Her şeye rağmen mücadele ettiklerini kaydeden M'Baye, Bu durumda bizim işlerimizi buna rağmen yapıyor olmamıza şükretmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Kendisi de Kovid-19'u atlatan M'Baye, "Kovid-19 sürecim zor ve ağrılı geçti, sakatlığım da vardı. Şu anda sahalara döndüğüm için ve takıma destek olacağım için çok mutluyum." diye konuştu.

M'Baye, 2019'da Virtus Bologna ile FIBA Şampiyonlar Ligi'ni kazandığın hatırlatarak, "Rusya'daki maçlar zorlu geçecek maçlar. Tecrübemizle organizasyonu iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ikinci sezonunu geçirdiğini kaydeden M'Baye, "Bu süreç eşim ve bebeğimiz için çok iyi geçiyor. İzmir'in ve Karşıyaka'nın insanları gerçekten bizi çok hoşgörülü ve sıcakkanlı karşıladılar." şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İstek güç yaratır
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka 8'li Final'de Nymburk karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?