ANA SAYFA > SPOR > KSK'ye eski futbolcusundan destek...

KSK'ye eski futbolcusundan destek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'ye eski futbolcusundan destek...

Karşıyaka'nın eski futbolcularından Rıdvan Şimşek, kulübe destek verdi.

Yeşil-kırmızılıların altyapısından yetişen Timuçin Aşcıgil, Ali Say ve Orhan Ovacıklı'nın ardından Karşıyaka'da tarihinin en yüksek bonservis bedelini kulübe kazandırıp Beşiktaş'a transfer olan Rıdvan Şimşek 10 adet kombine alarak destek oldu. Geçtiğimiz sezon TFF 1'inci Lig'de Play-Off finalinde Altay formasıyla Süper Lig'e çıkma sevincini yaşayan deneyimli sağ bek Rıdvan Şimşek, "Karşıyakamızın bu durumda olması içimizi acıtıyor. Transfer yasağının kalkması camiaya bir heyecan getirecek. Umarım Karşıyaka Spor Kulübü geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkarmıştır" dedi.

İsminin altyapısından yetiştiği Karşıyaka ile çıkan transfer söylentileri hakkında da konuşan Rıdvan Şimşek, "Karşıyaka hangi ligde olursa olursa olsun istenildiği takdirde seve seve geri dönerim, para konuşmam. Karşıyaka benim yuvam, bize yakışan bu enkazı hep beraber kaldırıp Karşıyaka'yı iki senede 1'inci Lig'e taşımak. Beni ben yapan Karşıyaka'dır" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi maç takvimi belirlendi
Sonraki Haber Adam

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?