ANA SAYFA > SPOR > KSK'den Yeşil-Sürekli diyaloğu ile ilgili açıklama

KSK'den Yeşil-Sürekli diyaloğu ile ilgili açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den Yeşil-Sürekli diyaloğu ile ilgili açıklama

Karşıyaka’da Danışma Kurulu toplantısında kulüp Başkanı Azat Yeşil ve eski kulüp asbaşkanlarından ve eski millet vekili Kerem Ali Sürekli arasındaki diyalog için kulüpten yazılı bir açıklama geldi.

Karşıyaka’da hafta başında yapılan Danışma Kurulu toplantısında kulüp Başkanı Azat Yeşil’in kürsüden yaptığı konuşma sırasında eski millet vekili ve kulübün eski asbaşkanlarından Kerem Ali Sürekli’nin diyaloğu gündem olmuştu.

KSK Başkanı  Azat Yeşil, “Hükümet karşıda anonim şirketlere stat yaptı. Bizim stadımız maalesef yapılamadı. Bizim ihalemiz yapıldı ama stat yapılmadı. Bizim stadımız yapıldığı zaman bir derneğe yapılmış olacak” ifadelerini kullanmıştı. Kerem Ali Sürekli ise, “O tartışmalar girmeyelim yalnız. Onlara girersek çıkamayız. Onlara girersek zararlı çıkarsın Azat. Polemik olur yani” ifadelerini kullanmıştı. Azat Yeşil ise daha sonra, “Benim zararlı çıkacağım bir şey yok. Kulüp zararlı çıkar. Konuyu kişiselleştirmeyelim. Benim söylemek istediğim şu, bu stat seçimden önce yapıldı, yapıldı yoksa bu stat yapılmaz. Ben daha öncede söyledim. Biz kulüp olarak üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.

‘Kulübümüzün stadında bir an önce kavuşmasının herkesin ortak hedefi’
Danışma Kurulu’nun oluşturulduğu toplantıda yaşanan bu konuşmaların ardından yeşil-kırmızılı kulüp, resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Azat Yeşil ve Kerem Ali Sürekli arasındaki münazaranın fikir ayrılığı gibi algılandığı ve yanlış yorumlanabileceği fark edildiği belirtildi. Konunun yalnızca bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu belirtildi. İşte Karşıyaka Spor Kulübü’nün yapmış olduğu açıklama: "Kulübümüzü çok daha iyi noktalara taşıyabilmek ve katkı koyabilmek için çeşitli fikirler ortaya sunacak Danışma Kurulu’nun ilk toplantısı, camiamızın çeşitli isimlerinin katılımı ile verimli bir şekilde gerçekleştirilmişti. Bu toplantıda konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Azat Yeşil, camiamızın yıllardır heyecanla beklediği fakat bir türlü hayata geçemeyen stat yapımı konusundaki kararlı duruşumuzu bir kez daha ifade etmiş ve kulüp olarak en önemli gündemimizin stadımıza kavuşmak olduğunu tekrar dile getirmiştir. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Azat Yeşil’in sözleri esnasında Karşıyaka eski vekilimiz Sn. Kerem Ali Sürekli ile yaşanan münazaranın fikir ayrılığı gibi algılandığı ve yanlış yorumlanabileceği fark edilmiştir. Konuşma sonrası kurulan diyalog sonucunda, konunun yalnızca bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu, kulübümüzün stadında bir an önce kavuşmasının herkesin ortak hedefi olduğu ve bu konuda hiçbir şüphenin bulunmadığı ortaya konmuştur."

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki silahlı kavgada 3 tutuklama
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Son16 aşkına...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?