ANA SAYFA > SPOR > KSK'den Çiğli Belediye Başkanı'na teşekkür...

KSK'den Çiğli Belediye Başkanı'na teşekkür...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den Çiğli Belediye Başkanı'na teşekkür...

Karşıyaka Spor Kulübü ve İZVAK Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Büyükkarcı ve İZVAK Başkanı Ali Erten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Karşıyaka Spor Kulübü resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı: "Çiğli Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’nün bir TV kanalında projelerimize ilişkin yapmış olduğu yapıcı ve olumlu açıklamalarıyla birlikte kulübümüze vermiş olduğu destek mesajlarından ötürü teşekkür ediyoruz.
Karşıyaka Spor Kulübü’nün daha iyi yerlere gelmesi amacıyla yaptığımız çalışmalarda, aynı zamanda Genel Kurul Üyemiz olan Sayın Utku Gümrükçü’yü ve Çiğli Belediyesi’ni yanımızda görmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem yine korkuttu...
Sonraki Haber Karşıyaka ile Alaşehir kardeş şehir oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?