ANA SAYFA > SPOR > KSK'de yeni Basketbol Şube Başkanı Cem Karas

KSK'de yeni Basketbol Şube Başkanı Cem Karas

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de yeni Basketbol Şube Başkanı Cem Karas

Karşıyaka'da Basketbol Şube Başkanlığı'na Dr. Cem Karas getirildi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın da katılımıyla düzenlenen yemekte Basketbol Şubesi bir araya geldi. 2019-2020 sezonunda şube başkanlığı görevini yürüten Ahmet Eriş, yeni sezonda görevini Dr. Cem Karas’a devretti.

Eski Şube Başkanı Ahmet Eriş “2019-2020 sezonu çok güzel başlamıştı fakat corona yüzünden istediğimiz kupayı veya kupaları alamadık. Neticesinde hep birlikte güzel bir dönem geçirdik. Bundan sonra da ümidimiz 2020-2021 sezonunda bu kez COVID-19’a takılmadan bu süreci Cem başkanımızla birlikte nihayete erdirmektir. Cem kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Hepimiz için hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Yeni Şube Başkanı Dr. Cem Karas ise “Geçen sezon özellikle Avrupa’da ve ING Basketbol Süper Ligi’nde çok başarılı bir sezon geçirdik. Bu sezonki hedefimiz tabii ki sezonu kupalarla tamamlayabilmek. 2009 yılında basketbol şubesinde yer alarak başladığım ve farklı dönemlerde Ana Yönetim Kurulu üyeliği de dahil olmak üzere farklı görevlerde aldığım kulübümde, Ahmet Eriş’ten devraldığım şube başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getirmek gayesindeyim. Sadece sahada değil saha dışında da yenilikler getirmeye ve özellikle sağlığın çok önem kazandığı bu dönemde, yeni yapılanmalar için planlarımızı Turgay Büyükkarcı önderliğinde hep birlikte hayata geçirmek için çabalayacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme ve İktisat Fakülteleri - 4
Sonraki Haber Başkan Kılıç’tan yangın uyarısı: “2 saatlik keyif, 20 yıla mâl olmasın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?