ANA SAYFA > SPOR > KSK'de terapi zamanı...

KSK'de terapi zamanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de terapi zamanı...

2-0 öne geçtiği Elazığspor'da 3-2 yenilerek büyük bir avantajı elinden kaçıran Karşıyaka artık Play-Off maçlarına odaklandı.

Ligin geri kalan haftalarında ikincilik koltuğu için mücadele edecek Kaf-Kaf bu haftayı BAY takım olarak geçirecek. Play-Off'a odaklanan yeşil-kırmızılı ekipte, yönetim ve teknik heyet, oyuncuları fizik ve mental olarak yüzde yüz hazır hale getirmek için düğmeye bastı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren Karşıyaka zirve yarışında havlu attı. Özellikle ikinci yarı rakipleriyle aldığı sonuçlar sonunda adeta sevenlerine travma yaşatan Kaf-Kaf'ta yönetim oyunculara psikolojik destek alacak. Bu akşam Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bir araya gelecek uzmanlar yarından itibaren oyuncularla birlikte hem grup hem de birebir terapi yapacağı öğrenildi. Fizik olarak sahada gerekli çalışmaların hız kesmeden yapıldığı Karşıyaka'da kurmaylar futbolcuları da kritik Play-Off maçları öncesi mental olarak da hazırlamak istiyor.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da yeni nesillere geri dönüşüm bilinci...
Sonraki Haber Başkan Tugay: Karşıyaka Stadı için kavga edeceğim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?