ANA SAYFA > SPOR > KSK'de şirket için ilk imzalar atılıyor

KSK'de şirket için ilk imzalar atılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de şirket için ilk imzalar atılıyor

Karşıyaka'da son haftalarda heyecan ve tartışma yaratan 5 yıldır transfer yasaklısı olarak 3.Lig'den çıkamayan futbol şubesinin, camia içinden geniş katılımlı bir oluşumla şirketleştirilmesi projesinde şirketin ilk imzaları yarın atılacak.

"Karşıyaka için bir araya geliyoruz" sloganıyla birlikte sportif ve ekonomik olarak daha güçlü olmak hedefiyle yola çıkan 350'nin üzerinde yeşil-kırmızılı camia üyesi, Karşıyaka Yatırım ve Sportif Hizmetler AŞ'nin kuruluş imzaları için bir araya gelecek. Çiğli Atatürk Organiza Sanayi Bölgesi'nde açık alanda düzenlenecek tanıtım kokteyli saat 18.00'de başlayacak.Şirket projesinin öncü ismi olan eski kulüp başkanlarından Cenk Karace, geçen hafta Başkan Turgay Büyükkarcı ve camia büyüklerinden Hasan Denizkurdu'yla birlikte düzenlediği basın toplantısında şirket sermayesi için 100 milyon TL toplama hedefiyle tanesi 25 bin TL'den arz edilen 4 bin hissenin 2 bin 150 adedine şimdiden talep geldiğini açıklamıştı. Karşıyaka Yatırım ve Sportif Hizmetler AŞ'nin kuruluş imzaları ve hisse satış sürecinin ay sonuna kadar tamamlanması, Kaf-Kaf'ın 3-4 Temmuz'daki olağan kongresinde projenin genel kurul üyelerinin onayına sunulması bekleniyor. Karşıyaka Taraftarlar Derneği ise hisselerin çoğunun Karşıyaka Spor Kulübü Derneği'nde olmayacağı her türlü şirketleşme modeline karşı çıkıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Arda’dan şok radyasyon ölçümü! Normal değerin 7 bin 291 katı
Sonraki Haber İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali Dünya Müzik Günü’nde başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?