ANA SAYFA > SPOR > KSK'de en skorer Enes Nalbantoğlu

KSK'de en skorer Enes Nalbantoğlu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de en skorer Enes Nalbantoğlu

Grubunda lider olan Karşıyaka'nın yeni transferlerinden Enes Nalbantoğlu takımının en skorer ismi oldu.

Kaf-Kaf'a gelir gelmez ilk 11'in değişilmezi olan tecrübeli sol kanat oyuncusu 6 haftada 4 gol, 2 asistle oynadı. İlk hafta 3-1 kazanılan Eynesil Belediyespor deplasmanında takımının ikinci golünü atan Enes, ikinci hafta 5-1'lik Amasyaspor FK galibiyetinde 3 gole direkt katkı yaptı. O maçta Emre Gemici'nin attığı ilk golün asistini yapan 28 yaşındaki futbolcu, ardından 2 şık golle ağları sarstı. Üçüncü haftada ise 1-0 kazanılan Pazarspor deplasmanında Yasin Ozan'ın attığı tek golde büyük pay sahibi olan Enes, ceza sahasında rakibinin ayağından çaldığı topu bomboş pozisyondaki Yasin'in önüne asist olarak bıraktı. Enes, geçen hafta 2-0 kazanılan Ergene Velimeşespor maçında da attığı golle yeşil-kırmızılıları öne geçiren isim oldu.

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Karşıyaka bu sezon ilk 6 haftada grubunda istatistiklerde de zirveye çıktı. Lider Kaf-Kaf grupta 5 galibiyetle en çok galip gelen, 13 golle en çok ağları sarsan, 9 averajla en iyi averaja sahip olan takım konumunda.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zeytin Hasat Şenliği Aliağa’yı buluşturdu
Sonraki Haber Kemal Kılıçdaroğlu İzmir adayını açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?