ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Başkan Büyükkarcı futbol bütçesini artırdı

KSK'de Başkan Büyükkarcı futbol bütçesini artırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Başkan Büyükkarcı futbol bütçesini artırdı

Yeni sezon öncesi bütçe ve futbol şube yönetimini netleştirmeye çalışan Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı'nın temasları sürüyor.

Seçimli kongre tartışmalarının da devam ettiği yeşil-kırmızılılarda son olarak taraftarın da Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü'nün adaylığına destek açıklaması yapıp, sandığa gitmesini talep ettiği Büyükkarcı'nın futbol şubesinin yeni sezon bütçesini 22 milyon TL'den 35 milyon TL'ye çıkardığı öğrenildi.

Eski yöneticiler Tayfun Yelkenbiçer, Osman Dal, Ayhan Gültekin ve Mehmet Peköz'ü futbol şubesine almak için görüşmeler yapıp şubeyi büyük oranda oluşturan Turgay Büyükkarcı'nın futbolun yönetimini 2009-2010'da da bu görevi yürüten Osman Dal'a emanet etmeyi planladığı bildirildi. Bir yandan kongre talepleriyle ilgili kararı beklenen Başkan Büyükkarcı'nın hafta içi çarşamba veya perşembe günü yeni şube yapılanmasıyla ilgili toplantı düzenleyeceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu
Sonraki Haber İzmir’de 41 halk plajının 40’ında Mavi Bayrak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?