ANA SAYFA > SPOR > KSK'de adaylığını açıklayan yok...

KSK'de adaylığını açıklayan yok...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de adaylığını açıklayan yok...

Karşıyaka Spor Kulübü'nde gözler 1 Haziran'da yapılması beklenen genel kurula çevrildi. Seçime kısa bir süre kala adaylığını açıklayan isim yok.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün yapacağı bu genel kurulda mevcut başkan İlker Ergüllü'nün aday olması bekleniyor. Kulislerde İlker Ergüllü dışında başka bir adayın çıkması beklenmiyor. İlker Ergüllü'nün yeni bir yönetim kurulu oluşturmak için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. İlker Ergüllü'nün özellikle ekonomik yönden güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için yoğun çaba harcadı, İzmir içi ve dışından sponsorlarla temasta olduğu öğrenildi. Futbolda yaşanan başarısızlık sonrası moralinin çok bozuk olduğu İlker Ergüllü'nün yeni sezonda futbolla çok yakından ilgilenmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ünsal'dan işçilere: Bana güvenin. Zor günleri dayanışmayla aşacağız
Sonraki Haber Maraton İzmir Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda kazananlar belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?