ANA SAYFA > SPOR > KSK yönetiminden çok sert açıklama

KSK yönetiminden çok sert açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK yönetiminden çok sert açıklama

TFF 3.Lig 1.Grup'ta Eskişehirspor ile evinde 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da yönetim çok sert yazılı bir açıklama yayınladı.

Açıklama şöyle: "Bu bir hakem yönetimi değil, ahlaksızlıktır. Bu takım oynadığı birçok maçta çokça pozisyona girmesine rağmen iki sezondur penaltı kullanamazken uyduruk kararlarla hakkının yenmesi; son maç özelinde, sadece tek bir pozisyonda altı dakika duraklayan oyunun sonuna yalnızca yedi dakikalik bir süre eklenmesi rezalettir, kabul edilemez. Asgari düşünme yetisi olan birinin, yalnızca rakip oyuncunun kendini yere bırakma biçimiyle bile uzaktan yakından temasın olmadığını anlayabileceği bir pozisyonda penaltı kararı uydurmak, iyi niyetten söz edilebilmesini mümkün kılmamaktadır. 110 yıllık köklü bir camiayi, kafanızda kurguladığınız projelere alet etmeye çalışmaya kalkarsanız, bunun altında ezilirsiniz. Hiçbir zaman bir fazlasını istemedik, yalnızca hakkımızı istiyoruz. Bu dakikadan sonra alacağımız cazaların hiçbiri umrumuzda değil, Karşıyaka Spor Kulübü'nün hakkını sizden söke söke alıncaya kadar durmayacağız, durduramayacaksınız.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Gaziantep engelini aştı
Sonraki Haber Prof. Dr. Naci Görür: Bu işin şakası yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?