ANA SAYFA > SPOR > KSK Yelken Tesisleri yeniden inşa edilecek

KSK Yelken Tesisleri yeniden inşa edilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Yelken Tesisleri yeniden inşa edilecek

İzmir ve çevresini vuran lodos fırtınası sonucunda hasar gören Karşıyaka Spor Kulübü'nün yelken tesisleri yeniden ayağa kaldırılacak. Tesislerde başlayacak olan tadilat çalışmalarıyla birlikte kulüp lokalinin daha da güzelleştirilmesi hedefleniyor.

"Alabora olduk ama batmadık" diyen Karşıyaka yelken şube yönetimi tesisin durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Öncelikle İzmir'de yaşanan lodos fırtınasından zarar gören tüm ilimize geçmiş olsun dileklerimizi paylaşmak isteriz. Yaşanan sert fırtınada kulübümüzün lokali maalesef büyük zarar gördü. Ancak tüm camiamızın bilmesini isteriz ki kulüp lokalimiz en kısa sürede yenilenecek eskisinden daha da güzel olacak. Avek Karşıyaka Yelken efsanesi yeni şampiyonlar yetiştirmeye ilelebet devam edecek. Yönetim kurulu olarak hasar tespit çalışmalarımızı tamamladığımızı, aksiyon planımızı hazırladığımızı, gerekli görüşmelere başladığımızı ve kulübümüzün yeniden inşası için gerekli faaliyetleri organize ettiğimizi bildirmek isteriz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4. Engelsizmir Kongresi için ulaşım noktaları oluşturuldu
Sonraki Haber Karşıyaka'da ayrılık yaşanabilir...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?