ANA SAYFA > SPOR > KSK taraftarlarının kontenjan sıkıntısı

KSK taraftarlarının kontenjan sıkıntısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK taraftarlarının kontenjan sıkıntısı

Karşıyaka’da 14 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bulvarspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Son iç saha maçını dolu tribünlere oynayan Kaf-Kaf’ta zirve yolunda İstanbul’da Bulvarspor karşılaşması öncesi kontenjan olayı can sıktı. Bulvarspor’un stat kapasitesi yüzünden tribünde sadece 200 Karşıyakalı yer alabilecek. İstanbul deplasmanı öncesi Karşıyaka Çarşı Grubu lideri Taner Ütüklerli önemli açıklamalar yaptı. Ütüklerli, Bulvar deplasmanı için takımı hiçbir yerde yalnız bırakmayan kişilerin öncelikli olacağını adaletli davranacaklarını belirtti.

Karşıyaka Çarşı Grubu lideri Taner Ütüklerli, “Bu bayram için İstanbul’a gidiyoruz. Maalesef iki yüz kişilik bilet hakkımız var. Öncelik kimsenin umursamadığı deplasmanlarda dahi takımızı yalnız bırakmayan kardeşlerimizin. Alınma gücenme yok. Herkesin hakkını vermek ve bize yakışanı yapmak benim, bizim boynumuzun borcu. Başka kulüplerden bizi farklı kılan bu adalet. Kimse kusura bakmasın, ailemden biri bile olsa onların da önceliği yok.Bize düşen de bu ve böyle olacak kardeşlerim. Gönül isterdi herkes gelsin ama bu ligin kaderi bu. İnşallah 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig’in statlarında birler olacağız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça'da Cemil Tugay'a yoğun ilgi
Sonraki Haber Karşıyakalı çocuklardan 23 Nisan’a özel Atatürk mozaiği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?