ANA SAYFA > SPOR > KSK Başkanı Ergüllü'den mektup...

KSK Başkanı Ergüllü'den mektup...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Başkanı Ergüllü'den mektup...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, Play-Off maçları öncesi, kulübün resmi sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Ergüllü, "Normal sezonu üçüncü sırada tamamlayarak Play-Off oynamaya hak kazandık. Öncelikle 4 yıl aradan sonra bu heyecanı camiamıza yaşatacak olan, başta teknik direktörümüz Erkan Sözeri'ye, yardımcı antrenörlerinden malzeme sorumlusuna kadar tüm teknik ekibimize, son ana kadar şampiyonluk kovalayan, fedakarca terini akıtan futbolcularımıza, kazanamadığımız zamanlarda dahi desteğini arttırarak, hem yönetimden hem teknik ekipten hem de takımımızdan sonsuz eşsiz desteğini esirgemeyen taraftarımıza, bu yolculukta maddi ve manevi ne gerekiyorsa, en iyisini yapmaya çalışan yönetim kurulumuza ve değerli sponsorumuz Avek Otomotiv’e çok teşekkürler" dedi.

Bir üst lige çıkacaklarına inancının tam olduğunu belirten Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü, "Tabii ki sezon başında göreve gelirken normal sezonu şampiyon bitirme planımız vardı ancak kongre sürecini uzatan malum nedenler ve sezon içinde yaşanan bir takım olaylar bu hedefi revize ettirdi. Biz, hepimiz; kulüp personelinden, teknik ekibe, yönetiminden futbolcusuna, sponsorundan taraftarına kadar inanmışlar ordusu olarak, bu takımı bu 6 maç sonunda bir üst lige taşıyacağız. Bundan benim hiçbir şüphem yok ve bu inancı bana veren Karşıyaka Spor Kulübü'nün, daha 1912 yılında kurulduğu gün yazılmaya başlayan tarihi, hiçbir zaman taviz vermediği değerleri, dünyanın belki de en sadakatli, fedakar ve cefakar taraftarlarıdır. Bu güvenle, heyecanla ve en önemlisi bu inançla, inşallah 25 Mayıs akşamı tüm Karşıyakalılar Allah’ın izni ile mağrur, gururlu ve mutlu olacak. Bunun için son 6 maçımızda hep beraber birlik ve beraberlik içinde, Karşıyaka'mıza yakışır bir mücadele sergileyeceğiz. Yolumuz açık olsun. Hep birlikte, omuz omuza, inanıyoruz sizlere" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de coşkulu 1 Mayıs kutlaması
Sonraki Haber Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası İzmir İl Finali Karşıyaka'da yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?