ANA SAYFA > SPOR > KSK, Adem'i affetse de oynatamayacak

KSK, Adem'i affetse de oynatamayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK, Adem'i affetse de oynatamayacak

Yasin Ozan'ın çapraz bağlarından sakatlanıp sezonu kapatmasıyla elinde tek golcü Fatih Taşdelen kalan Karşıyaka, devre arasında kadrodan elenmesine rağmen kulüpten ayrılmayan Adem Büyük'ü affetse de maçlarda oynatamayacak.

Adem Büyük'ün adının ara transfer dönemi sonrası Futbol Federasyonu'na bildirilen 27 kişilik müsabaka isim listesine elde kalmasına ve liste eksik olmasına rağmen yazılmadığı ortaya çıktı. Ocak ayından bu yana takımdan ayrı olarak altyapı tesislerinde özel antrenör eşliğinde kulübün verdiği antrenman programını uygulayan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sezon sonuna kadar oynamadan maaşını almaya devam edecek. Adem Büyük, sezonun başlamasına kısa süre kala transfer olduğu Karşıyaka'da ilk yarıda 4'ü ilk 11'de 12 maçta 396 dakika forma giyerek 2 gol, 2 asistle oynamıştı.

Sezon başında kadrosunda 5 golcü birden bulunan Karşıyaka, şampiyonluk yarışındaki hayati öneme sahip son 9 haftaya tek santrforla girmek zorunda kaldı. Kaf-Kaf'ta genç forvet Taha, kadroda şans bulamayacağı için eylül ayında Kırıkkalegücü'ne kiralık gönderildi. İlk yarının son haftalarında 11'de tercih edilmeyince ayrılmak isteyen takımın yıldızlarından Emre Gemici, devre arasında Kepez Belediyespor'a satıldı. Emre, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta lider olan yeni takımında 4 maçta 3 gol attı. Adem Büyük, devre arasında Antalya kampı dönüşünde teknik direktör Erkan Sözeri'nin talebiyle kadro dışı bırakılıp kulüp bulması istendi. Attığı 9 golle takımın en skoreri ve ilk 11'in bankosu olan Yasin Ozan'ın da Batman Petrolspor önünde çapraz bağları kopunca elde yalnız Fatih Taşdelen kaldı. Takımın tek umudu olan Fatih bu sezon 5 kez ağları sarstı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 3 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 2
Önceki Haber İzmir Sosyal Girişimcilik Programı devam ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka’da Girişim Kampı’24 için geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?