ANA SAYFA > SPOR > Koşamayanlar için koştular

Koşamayanlar için koştular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koşamayanlar için koştular

Dünyanın yardım amaçlı en büyük spor etkinliklerinden biri olan “Wings for Life World Run”ın 4’üncü kez Türkiye ayağına ev sahipliği yapan İzmir, tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak yaratmak için düzenlenen koşuya 9 bin kişi katıldı.

Omurilik felcine yönelik araştırmaları desteklemek amacıyla düzenlenen “Wings for Life World Run”ın, Türkiye ayağı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla İzmir'de yapıldı. Dünya genelinde 12 ülkede 346 şehirde aynı anda başlayan yarışın İzmir'deki başlangıcı Kültürpark Lozan Kapısı’ndan verildi. 9 bin yarışmacı, sırasıyla Liman, Altınyol ve Karşıyaka bölgelerinden geçerek Menemen istikametine koştu. Dünya genelinde 82 binden fazla koşucunun katıldığı yarışta İzmir, yardımseverlik konusundaki duyarlılığını yine gösterdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP İzmir: Konak'ın ismi Hasan Tahsin olsun
Sonraki Haber Kızılay Karşıyaka'da 29 gün iftar verecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?