ANA SAYFA > SPOR > Kortun yeni yıldızlarını arıyoruz...

Kortun yeni yıldızlarını arıyoruz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kortun yeni yıldızlarını arıyoruz...

Karşıyaka'nın başarılı amatör spor kulübü Bostanlıspor teniste yıldızlar arıyor. "Kortun yeni yıldızlarını arıyoruz" sloganıyla yaz sezonu çalışmalarını başlatan Bostanlıspor, Gode Cengiz Spor Tesisleri kortlarında sürdürdüğü çalışmalarında her yaş grubuna eğitim vermeye devam ediyor.

Bostanlıspor yöneticisi Fikret Bostancı, 6 yaşından 80 yaşına kadar herkese açık olan tenis çalışmalarının son derece eğitimli antrenörlerle devam ettiğini ifade ederek, "Tamamen alt yapıya önem veren ve özellikle de yetiştiricilik özelliğimizin ön plana çıktığı bu çalışmalarımıza ilk okul, ortaokul, lise ve üniversite öğrenci grupları ile çalışan iş insanları (kadın-erkek)  ile yetişkinler ayrı ayrı gruplar halinde katılıyor veya bireysel çalışıyorlar. Bazen eşlere de ikili çalışma programı yapıyoruz. Bostanlı'da yürüme mesafesinde olan kortlarımız tüm tenis severlere açık. Kortun ye yıldızlarını arıyoruz ve sizleri de bekliyoruz" dedi. 
Sabah, gündüz ve akşam çalışmalarının yapıldığını belirten Fikret Bostancı, Bostanlıspor'un lisanslı tenisçilerinin de resmi turnuvalara katılmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konaklı Minik Kalpler’den Anneler Günü sürprizi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerinde enerji yönetim sistemine geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?