ANA SAYFA > SPOR > Korhan Özen: Takip ettiğimiz en az 120 futbolcu bulunuyor

Korhan Özen: Takip ettiğimiz en az 120 futbolcu bulunuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Korhan Özen: Takip ettiğimiz en az 120 futbolcu bulunuyor

Karşıyaka’da yeni yapılanan şube yönetimi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

El sıkışılan yeni teknik patron Ersin Aka’nın hafta başında imza atması bekleniyor. Ayhan Gültekin’in başkanlığını yaptığı futbol şube yönetimi Osman Dal ve Mehmet Peköz’den oluşuyor. Kaf-Kaf’ta sportif direktörlük görevine eski futbolcularından Korhan Özen getirildi. Yeşil-kırmızılı kulübün futbolda yaşadığı şampiyonluğun kadrosunun önemli isimlerinden olan Korhan Özen, tekrar kulübüne hizmet etmek için geri geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Uzun yıllar sonra geldiği Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde önemli değişiklikler olduğunu belirten Korhan Özen, “Tesisin fiziki şartları çok iyi bir durumda. Önemli ve güzel işlere imza atılmış. Altyapısından yetişip formasını giydiğim ve şampiyon olduğum kulübümde yaşanacak yeni başarılarda katkım olması için elimden geleni yapacağım. Şimdiden yoğun bir mesaiye başladık” dedi.

Karşıyaka’nın yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurarken rakiplerinden daha avantajlı olduğunu belirten Korhan Özen, “Tesislerimiz çok iyi durumda. Karşıyaka’yı semt olarak anlatmaya zaten gerek yok. Futbol camiasında herkes birbirini bilir. Bizim kulübümüzde şu an ekonomik bir sorun yok. Tüm futbolcuların geçen sezondan alacağı yok. Bu çok önemli unsur transfer yaparken” ifadelerini kullandı.

Oyuncu seçiminde karakteri ön planda tutacaklarını belirten Karşıyaka Futbol Sportif Direktörü Korhan Özen, “Yeni hocamızla oturup kadro yapılanmasını masaya yatıracağız. Bizim havuzumuzda canlı olarak takip ettiğimiz en az 120 futbolcu bulunuyor. Hocamızın da taleplerini alacağız ancak önceliğimiz Karşıyaka armasını yakışır karakterli oyuncular olacak. Şampiyonluk için tesislerdeki hava çok önemli. İstediğiniz kadar para harcayarak kadro kurun, her kafadan ayrı bir ses çıkarsa başarı gelmez. Önceliğimiz tek ses ve tek yürek olan bir takım kurmak. Ben geçen sezon Alsancak Stadı çıkışı ağlayan isyan eden taraftarlarımızla birlikte maçtan çıktım. Onların ne istediğini neleri hak ettiğini çok iyi biliyorum. Onları mutlu edecek bir takım için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacak. Karşıyaka Spor Kulübü’nün futbolda artık mazereti yok. Ya başarılı olacağız ya da başarılı olacağız. Bu aileye katılan herkes bunun bilincinde olarak mücadele edecek. Kaybedecek vaktimiz yok. Bunun farkındayız” diye konuştu. Öte yandan Korhan Özen’i geçtiğimiz gün yeni görevini kutlamak için Karşıyaka alt yapısında yetişen eski takım arkadaşları Emrah Umut, Yertek Başaran ve Ulaş Doğan gibi arkadaşları ziyaret etti. Eski futbolcularda tesislerin yeni halini çok beğendiklerini ifade etti.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in geleceği konuşulacak
Sonraki Haber BASAMAK kursiyerleri yıl sonu gösterileriyle sahnede

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?