ANA SAYFA > SPOR > Kasapoğlu: Karşıyaka Stadı için Cemil Tugay ile görüşeceğiz

Kasapoğlu: Karşıyaka Stadı için Cemil Tugay ile görüşeceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kasapoğlu: Karşıyaka Stadı için Cemil Tugay ile görüşeceğiz

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Karşıyaka Stadı için önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüşeceklerini söyledi.

İzmir’in spor konusunda kangren sorunu olan Karşıyaka Stadı'nda bir gelişme olup olmadığı konusunda da bilgi veren Kasapoğlu, şunları söyledi: "İzmir’de üç stadın temelini attık. Karşıyaka Stadı, Göztepe Stadı ve Göztepe Stadı. Üçü için de çok ciddi bütçeler ayırdık. Temellerini aynı anda attık. İlk açacağımız stat, Karşıyaka Stadıydı. Ama meslek odaları mahkemeye gittiler ve bir kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Şu anda oranın temelinde 200 milyona yakın bir maliyet var. Biz samimiyetle başladık ve samimiyetle bitirdik diğer statlarda. Ama Karşıyaka Stadına engellenmeler bizi başarıya ulaştırmadı. Cemil Tugay Karşıyaka Belediye başkanıyken görüştük. ‘bize devredin, büyükşehir ile yapacağız’ dedi. İlgili protokolleri gönderdik. Ama olmadı. Önümüzdeki günlerde Cemil Tugay görüşeceğiz. Biz katkıdan yanayız. Bunla ilgili bürokratik süreçleri tamamlama ve devri noktasında hazırız. Büyükşehir Belediyesi’nin bu stadı alıp bitireceğine ilişkin taahhüdü var. Umuyorum ki bunu yaparlar.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber 16 Ülkeden gençlik ve tiyatro üzerine çalışan kurumlar bir araya geldi
Sonraki Haber Ailelere atıksız yaşam kampı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?