ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'yı yeni tüzük zorluyor

Karşıyaka'yı yeni tüzük zorluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'yı yeni tüzük zorluyor

Olağan genel kurulunu 1 Haziran Cumartesi günü toplayacak Karşıyaka Spor Kulübü'nde yeni tüzükteki madde yönetim oluşturma telaşında potansiyel adayları zorluyor.

Yeşil-kırmızılılarda geçen ekim ayında yenilenen tüzüğe göre başkan adayları listelerini genel kurulun ilan edilen ilk tarihinden 1 gün önce mesai bitimine kadar divan kuruluna sunmak zorunda. Tüzüğe göre adayların 1 başkan adayı, 14 asil, 10 yedekten oluşan toplam 25 kişilik yönetim listelerini kongrenin ilk tarihi olarak ilan edilen 25 Mayıs'tan 1 gün önce 24 Mayıs Cuma mesai bitimine kadar divana sunmaları gerekiyor.
Kaf-Kaf'ta seçime tek aday olarak girmesi beklenen Başkan İlker Ergüllü, adaylığını resmen açıklamasa da mali olarak güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarını sürdürürken, listenin 1 hafta önceden divana teslim edilmek zorunda olması zamanını kısıtladığını belirtirken, seçimde başka bir liste çıkması ise beklenmiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege futbol kulüpleri yatırımcı arıyor
Sonraki Haber Yamanlar'daki yangın korkuttu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?