ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın yeni gündemi teknik direktör

Karşıyaka'nın yeni gündemi teknik direktör

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın yeni gündemi teknik direktör

Karşıyaka'da yeni sezon öncesi direkt şampiyonluk hedefine ulaşabilmek için kollar sıvandı.

Başkan İlker Ergüllü yönetiminde, futbol şube başkanı olan Gökhan Şensan önderliğindeki kurmayların önceliği teknik adam seçimine verdiği. Yeşil-kırmızılı yönetimin, teknik direktör konusunda geniş bir listeye sahip olduğu öğrenildi. Geçen sezon üç teknik direktör ile çalışan Karşıyaka'da yeni sezon öncesi teknik adam seçimde hata yapmak istemiyor.

TFF 3. Lig'de 7'inci senesi geçirecek olan ve üst liglere tırmanmak isteyen Karşıyaka'da gözler görev gelecek teknik adama çevrildi. Geçen sezon takımı çalıştıran Erkan Sözeri ile yola devam etmeyen olan İzmir ekibinin elinde geniş bir liste yer alıyor. Karşıyaka'nın gündeminde Mustafa Reşit Akçay, Hüseyin Eroğlu, Mesut Toros, Sinan Kaloğlu, Soner Tolungüç, Ramazan Çelik ve Bayram Toysal gibi isimlerin olduğu öğrenildi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nde genel kurul öncesi Hüseyin Eroğlu, Mustafa Reşit Akçay ve Sinan Kaloğlu ile temasa geçildiği öğrenildi. İzmirli teknik adam Hüseyin Eroğlu ile anlaşma sağlanamadı. 1. Lig'de geçen sezon Gençlerbirliği ile Play-Off'a kalma mücadelesi veren Sinan Kaloğlu'nun ise düşünmek için süre istediği öğrenildi. Diğer adaylarda da resmi olmasa bile temas kurulduğu öğrenildi. Karşıyaka'da en geç iki hafta içinde teknik direktör konusunun netleşmesi ve futbolcu transferlerine yoğunluk verilmesi bekleniyor.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU: Musluklardan içilebilir su akıyor
Sonraki Haber ESHOT’ta engelli yolculara ekstra güvenlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?