ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın Turgutlu kabusu...

Karşıyaka'nın Turgutlu kabusu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Turgutlu kabusu...

Zrve yarışında Turgutluspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak ağır yara alan Karşıyaka üst üste üçüncü kez çok kritik maçta rakibine takıldı.

Turgutluspor'la 2019-2020 sezonunda Antalya'da Play-Off finaline çıkan Kaf-Kaf, Manisa temsilcisine seri penaltılarla mağlup olarak 2'nci Lig'den oldu. O finalin ardından yıllardır 3'üncü Lig'den kurtulamayan yeşil-kırmızılı ekibin yolu kırmızı-siyahlılarla bu sezon yeniden kesişti. İlk yarıda sezona iddialı kadrosuyla 3'te 3 yapıp lider başlayan Karşıyaka, 4'üncü haftada Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda Turgutluspor'a taraftarı önünde 1-0 yenilerek koltuğu rakibine kaptırdı.

Ligin ilk yarısını lider Batman Petrolspor'un 7 puan gerisinde tamamlayan İzmir temsilcisi, devrenin son sınavını kazanıp ikinci yarının başında yeni teknik patronu Erkan Sözeri yönetiminde de 3'te 3 yaparak üst üste 4 galibiyetle zirve için umutlandı. Karşıyaka, liderliği maç fazlasıyla da olsa aylar sonra geri alma hedefiyle çıktığı deplasmanda Turgutluspor'a yine 1-0 kaybetti. Kadrosunda önemli eksikleri bulunan, teknik patronu cezalı olan Manisa ekibine art arda üçüncü önemli sınavda da diş geçiremeyen Kaf-Kaf, yerini Turgutlu'ya kaptırarak 35 puanla üçüncülüğe geriledi. Grupta 36 puanla ikinciliğe tırmanan Turgutluspor'a ikili averaj üstünlüğünü de veren Karşıyaka, bitime 10 maç kala şampiyonluk yarışında geriye düştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Seferihisar’da 340 km içme suyu hattı yenileniyor
Sonraki Haber Kaf Kaf filede Aras Kargo'dan rövanşı aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?