ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın transfer yasağı için 18 milyon TL’ye ihtiyacı var

Karşıyaka’nın transfer yasağı için 18 milyon TL’ye ihtiyacı var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın transfer yasağı için 18 milyon TL’ye ihtiyacı var

Son dönemlerde borç ödeyip transfer yasağını kaldıran Karşıyaka Spor Kulübü’nün bu sefer işi zor…

Yeşil-kırmızılılarda geçen sezon başında 1.9 milyon TL ‘lik kesinleşmiş eski futbolcu alacakları son aylarda faizlerle birlikte 18 milyon TL sınırına geldi. 2010-2016 yılları arasında yeşil kırmızılı formayı giyen 18 futbolcunun alacakları da son olarak TFF ve FIFA kanalıyla kesinleşerek yasak kapsamındaki borç listesine eklendi.
Karşıyaka'da oynayan Can Erdem, Tayfun Pektürk ve Mustafa Aşan'ın ilk transfer oldukları döneme ait alacaklarının yanı sıra Engin Aktürk, Orhan Taşdelen, Veli Torun, Mehmet Türkmehmet, Muharrem Efe, Necati Ateş, Gökhan Ünal, Ömer Can Sokullu, Tugay Kırcalı, Youssef Yeşilmen, Josep Kvesic, Tonia Tisdell, Zeki Korkmaz, Ali Kemal Özkan ve Behram Zülaloğlu'nun alacakları kesinleşti ve transfer yasağı için ödenmesi gereken rakama dahil oldu. Ocak ayındaki ara transferde şirketleşip yasağı kaldırarak takviye yapmayı hedefleyen Kaf Kaf ‘ın bu borçların tamamını ödemesi gerekiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da gözler şirketleşme raporunda…
Sonraki Haber Nazilli, Can için ısrar ediyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?