ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın Play-off rakibi belli oldu

Karşıyaka'nın Play-off rakibi belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Play-off rakibi belli oldu

TFF 3.Lig 2.Grup'ta Karşıyaka normal sezonu 3.sırada tamamladı. Yeşil Kırmızılılar Play-Off ilk turunda Anadolu Üniversitesi ile eşleşti.

Karşıyaka, Play-Off ilk tur maçında Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda 4 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20:00’de Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak. Karşıyaka yönetimi, taraftar gücünden yoksun kalmamak için Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı görüşmeler sonrası Play-Off’taki iç saha maçlarını gece oynayacak. Karşıyaka’nın 4 Mart 2024 Perşembe günü sahasında oynayacağı Anadolu Üniversitesi mücadelesi saat 20:00’de başlayacak. Bu karşılaşma tek maç eleme usulüne görev oynanacak. Kaf-Kaf, bu turu geçtiği takdirde Turgutluspor-Efeler 09 karşılaşmasının galibiyle 2’inci turda çift maç eleme usulüne göre bir üst tura çıkmak için mücadelede edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Veli Eren Atay'dan 288 gündür haber yok
Sonraki Haber Başkan Tugay Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?