ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı tenisçi Milli Takım'da

Karşıyakalı tenisçi Milli Takım'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı tenisçi Milli Takım'da

Karşıyaka Tenis Takımı bir başarıya daha imza attı ve Türkiye 12 Yaş Erkekler Şampiyonu çıkarırken, sporcusunu milli takıma yolladı.

Karşıyaka Tenis Şubesi’nin baş antrenörü olan Yıldıray Çam’ın öğrencisi 12 yaşındaki Samim Filiz, Türkiye 12 Yaş Tenis Şampiyonası’nda finale kalarak, finalde de rakibini yenerek şampiyonluğu elde etti ve "Şampiyon" ünvanıyla Türkiye Tenis Milli Takımına katılma hakkını elde etti.  
Finalde rakibini yenerek şampiyon olan Samim Filiz böylelikle A Milli Tenis Takımına şampiyon olarak 1. Sıradan alındı. 
12-14 yaş Tenis Şampiyonasında başarılı maçlar çıkararak Karşıyaka’nın yüz akı olan Samim Filiz, 12 Yaşta Şampiyon olurken, Karşıyakalı sporcular 12 yaşta 3 çeyrek final, 14 yaşta da bir yarı final oynadı.
Karşıyaka Tenis Baş antrenörü Yıldıray Çam, sporcusuyla gurur duyduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Her zaman vazgeçmeden dürüst çalışanlar hep kazanır. Oyuncum Samim Filiz 12 Yaş Milli Takıma şampiyon olarak girdi. Öncelikle bana hep destek olan Eşim Banu’ya, kulübümüze, takım arkadaşlarına  tüm Karşıya tenis şubesi antrenörlerine ve çalışanlarına, bize bu yolda destek olan herkese Teşekkürler. Kaf Sin Kaf her yerde.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kıyı Ege’de eğitim seferberliği
Sonraki Haber Başkan Kayalar’dan 10 saatte 10 mahalle ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?