ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı taraftarlardan örnek hareket...

Karşıyakalı taraftarlardan örnek hareket...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı taraftarlardan örnek hareket...

Pazar günü deplasmanda Cizrespor'la karşılaşacak Karşıyaka'nın taraftarları örnek bir harekete imza atmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Cizreli ve Silopili çocukları Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nde konuk eden yeşil-kırmızılılar, bu kez Üniversiteli Karşıyakalılar topluluğunun sosyal sorumluluk projesiyle doğu ve batı arasında dostluk köprüsü kuracak. Karşıyakalılar, Cizre'de iadeiziyaret gerçekleştirip miniklere yardım eli uzatacak.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla destek çağrısında bulunan Karşıyakalı taraftarlar, "Sizler de destek olmak için kırtasiye, kitap, kışlık giyecek ve Karşıyaka atkılarınızı cuma günü saat 21.00'e kadar Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ne getirerek, bir çocuğun yüzündeki gülümseme nedeni olabilirsiniz" mesajı verdi. Karşıyakalılar 2010 yılında Mardin Kızıltepe'de bir okula kırtasiye yardımı, 2013'te Van'daki depremzedelere giyecek yardımında bulunarak alkış toplamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Keşke Karşıyaka Stadı’nda da gezinseydiniz!..
Sonraki Haber İhtiyacımız var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?