ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı özel tenisçiden Avrupa’dan 3 madalya…

Karşıyakalı özel tenisçiden Avrupa’dan 3 madalya…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı özel tenisçiden Avrupa’dan 3 madalya…

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Tenis Şampiyonası’nda Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğü tenisçisi Kadriye Berfin Aşık ikinci oldu, milli takıma seçildi.

Milli Takım kadrosuna da davet edilen Kadriye Berfin Aşık 31. 07. 2000 Karşıyaka doğum özel sporcu. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu düzenlediği Türkiye Tenis Şampiyonası’nda ikinci olarak milli takım kadrosuna dahil oldu. 
İlk kez giydiği milli forma ile İtalya'da düzenlenen Trisome Games'e katıldı. Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı ve 19-26 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Trisome Games'te tenis milli takımında Türkiye'yi temsil eden Karşıyakalı sporcu tek kadınlarda üçüncü olarak bronz madalya, çift kadınlarda İkinci olarak gümüş madalya, mixlerde üçüncü olup bronz madalya aldı ve ülkemize 3 madalya kazandırdı.
Karşıyaka İlçe Spor Müdürü Hüseyin Hamurcu, “tüm sporculara olduğu gibi, özel sporculara da büyük önem verdiklerini ifade ederek, Örnekköy’de kortlarımızda antrenörlerimiz eşliğinde çalışan ve milli takımda büyük başarı elde eden Kadriye Berfin Aşık’ı bir kez daha kutluyoru, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir de özel sporcu başarılı tenisçi Kadriye Berfin Aşık’ı kutlayıp hediye verdi. 
Karşıyaka İlçe Sporc Müdürlüğünde çalışan bir diğer özel tenisçi Elvan Gökkaya (28.09.2002- Karşıyaka) de Türkiye Tenis Şampiyonasında 4.olarak milli takım kadrosuna girmeyi başaran bir başka sporcu oldu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Furkan Haltalı Karşıyaka'dan ayrıldı
Sonraki Haber İzmir'e şehit acısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?