ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı kick boksçudan 3 altın madalya

Karşıyakalı kick boksçudan 3 altın madalya

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kick boksçudan 3 altın madalya

Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kick Boks sporcusu Elif Bilgiç, başarıya doymuyor. 2024 yılında dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarına katılan ve madalya kazanan sporcu kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

2024 Türkiye Kick Boks Şampiyonası yıldızlar kategorisinde şampiyon olarak altın madalya kazanan Elif Bilgiç, wako Uluslararası Dünya Kupası yarışmalarında da yıldızlar kategorisinde 1. olarak yine altın madalyaya ulaştı. Wako 1. Akdeniz Şampiyonası'nda Yıldızlar kategorisinde kürsünün en üst basamağına çıkan başarılı sporcu 3. kez altın madalya aldı. 

Karşıyaka Gençlik ve  Spor İlçe Müdürü Hüseyin Hamurcu,  "Aynı zamanda Milli Takım Antrenörümüz olan ve İlçe Müdürlüğümüz kadrosunda çalışan Alican Uzal'ın çalıştırdığı sporcumuzun Dünya, Akdeniz ve Türkiye Şampiyonalarında peş peşe 3 altın madalya kazanması ve bunu Karşıyaka'ya hediye etmesi bizleri son derece mutlu etti. Yıldız sporcumuz ve antrenörünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Yaz döneminde de pek çok sporcumuzu milli takımlara yollayacağımız gibi, yepyeni yıldızları da yetiştireceğiz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Enes Nalbantoğlu'nun tutmak istiyor
Sonraki Haber Karşıyaka Gençlik ve Spor Müdürlüğü Okçulukta hedefi 12'den vuruyor!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?