ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı eskrimciden Avrupa'da büyük başarı

Karşıyakalı eskrimciden Avrupa'da büyük başarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı eskrimciden Avrupa'da büyük başarı

İtalya'da gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Karşıyaka Spor Kulübü sporcusu Göksu Mert Oran'ın bulunduğu Erkek Epe Milli Takımı Avrupa 2.'si oldu.

İtalya'nın Napoli şehrinde 27 ülkenin katılımıyla düzenlenen 2024 Avrupa Yıldız Gençler Eskrim Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda yer alan Göksu Mert Oran Avrupa ikinciliği elde ederek tarihi bir başarı kazandı.

Yeşil Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "İtalya'da gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında kulübümüz sporcusu Göksu Mert Oran'ın bulunduğu erkek epe takımımız Avrupa 2.'si olarak tarihi bir başarı elde etmişlerdir. Doruk Erolçevik, Mert Ahmet Koç, Alaz Güney Karakaş ve sprocumuz Göksu Mert Oran'ı bu başarılarından dolayı kutlarız." ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karaosmanoğlu: Kadın adaylarımızla İzmir’de fark yaratıyoruz
Sonraki Haber CHP Çiğli Adayı Yıldız: Sevdiğimiz yer; dünyanın en güzel yeridir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?