ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan altyapısına teşekkür

Karşıyaka'dan altyapısına teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan altyapısına teşekkür

Futbol altyapıda Bölgesel Gelişim Ligi'nde ilk kez aynı sezon içinde iki kupa birden kazanan Karşıyaka, teşekkür mesajı yayınladı.

U19 Bölgesel Gelişim Ligi'nde koronavirüs pandemisi arası sonrasında üst üste ikinci kez final oynayıp ikinci olan Kaf-Kaf, bu sezon U15 Bölgesel Gelişim Ligi'nde de Antalya'daki finalleri Türkiye üçüncülüğüyle tamamladı. U17 kategorisinde de çeyrek finale kadar yükselen yeşil-kırmızılılar, altyapıdan milli takımlara oyuncu göndermenin gururunu da yaşadı. Mehmet Enes Gülalan, U18 Milli Takımı'yla Cezayir'de devam eden 19'uncu Akdeniz Oyunları'nda boy gösterdi. Karşıyaka'da altyapı şube yönetimi, futbol altyapıya mali destek veren taraftarlar başta olmak üzere tüm destekçilere teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi'nin gençlik projesine hibe desteği
Sonraki Haber Karşıyaka'ya pasör takviyesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?