ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Yasin şoku...

Karşıyaka'da Yasin şoku...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Yasin şoku...

5-1 kaybedilen Batman Petrolspor maçı öncesi yönetimdeki istifaların şokunu da yaşayan Karşıyaka'ya bir darbe de karşılaşmada sakatlanan yıldız oyuncularından geldi.

Attığı 9 golle takımın en skorer ismi olup Batman Petrolspor maçında ilk yarının son anlarında sakatlanarak oyun dışı kalan santrfor Yasin Ozan'ın diz çapraz bağlarının koptuğu ortaya çıktı. Sezonu kapatan golcü futbolcu ameliyat olacak. Yasin, 6 ay sonra sahalara dönebilecek. Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen kanat oyuncusu Şeref Özcan'ın da Batman Petrol maçının henüz ilk dakikasında yüzünde parçalı kırık meydana geldi. Bıçak altına yatan Şeref de en az 1 ay forma giyemeyecek. Hücumda alternatifleri çok azalan Karşıyaka'da Cenk Ahmet'in de sakatlığı sürüyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Balkan ezgileri Karşıyaka’dan yükselecek
Sonraki Haber Çiğli Tramvayı ''Kırmızı'' ve ''Mavi'' hatla hizmette

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?