ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da sakatlıklar can sıkıyor...

Karşıyaka'da sakatlıklar can sıkıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sakatlıklar can sıkıyor...

Karşıyaka'nın üç önemli oyuncusu Bulvarspor maçında sakatlandı. Çapraz bağları kopan 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Erdem Gökçe sezonu kapattı.

Erdem Gökçe'nin ilerleyen günlerde ameliyat olacağı bildirildi. Erdem'in en az 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Erdem Gökçe bu sezon Karşıyaka'da 11 maçta forma giymiş ve 5 asist yapmıştı. Karşıyaka'nın alt yapısından yetişen sol bek Ferdi Burgaz'ın da arka adalesinde yırtık tespit edildi. Fedri Burgaz'ın da Bulvar Stadı'nın zemini nedeniyle sakatlandığı öğrenildi. Ferdi'nin en az iki hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Öte yandan tedavisi devam eden Şeref Özcan'ın da en az 2 hafta daha takımda yer alamayacağı öğrenildi.

Bulvarspor maçında sakatlanan Fatih Taşdelen için de Karşıyaka'nın sağlık ekibi seferberlik başlattı. Ayak bileğinde şişlik olan başarılı golcünün pazar günü sahadaki yerini alması için yoğun bir tedavi uygulandığı açıklandı. Karşıyaka'nın 4 sakat oyuncusunun 3'ü kesin olarak pazar günü görev yapamayacak. Fatih Taşdelen'in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Karşıyaka'da teknik direktör Erkan Sözeri, Bulvarspor'da suni çimde oynadıkları maçtan sonra üç önemli oyuncusunun sakatlandığını. Özellikle Süper Lig potansiyeli bulunan genç isimlerinin sakatlanmasının kendilerini çok üzdüğünü belirtti. Sözeri, "Biz halı gibi zeminde antrenman yapıyoruz. Gidiyoruz Alsancak Stadyumu’na harika bir zemin. Stadyum gibi stadyum, taraftarımız muhteşem. Öyle bir ambiyansta oynuyoruz. Rakiplerimiz de öyle. Biz şimdi gidiyoruz suni çimlerde oynuyoruz. Suni çimler Belarus ülkelerinde var. İklimden dolayı suni çimlere izin veriyorlar orada. Profesyonel liglerde suni çimlerde oynamak bence çok gereksiz. Yani bu konuda federasyonun bir adım atmasını bekliyoruz, rica ediyoruz. Bu kadar yatırımların yapıldığı bir kulvarda böyle kötü zeminlerde mücadele etmek Türk futboluna hiç yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'e Karşıyaka'dan transfer
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da hedef üçüncü sıra

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?