ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da istifalar devam ediyor

Karşıyaka'da istifalar devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da istifalar devam ediyor

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Veysi Kubba ve yönetim kurulunun sayman üyesi Hasan Yıldırım görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Kubba'nın istifa açıklaması şöyle: 

"Karşıyaka Spor Kulübü'nde ve voleybol şubesinde başkanlık görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle , bugün itibarıyla bu görevlerden istifa etme kararı aldım.
Bu kararı alırken, kulübümüz ve voleybol şubemizin daha ileriye taşınması ve yeni bir vizyonla yoluna devam etmesi için en doğru zamanın geldiğine inanıyorum. Bu adımı, kulübümüzün ve voleybol camiamızın daha ileriye gitmesi için bir fırsat olarak görüyorum.
Kulübümüze ve voleybol Şubemize  hizmet etmekten büyük gurur duydum. Bu süre zarfında elde ettiğimiz başarılar ve birlikte yaşadığımız anılar benim için çok değerli. Ancak, zaman zaman değişim ve yenilenme ihtiyacı her organizasyonda olduğu gibi bizim kulübümüzde de kaçınılmaz bir gerçek.
Bu istifamın, Karşıyaka Spor Kulübü ve voleybol şubemizin daha büyük hedeflere doğru ilerlemesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte, Voleybol kulübümüze Ana sponsor olarak destek olmaya ve başarılarıyla gurur duyduğum takımımızı izlemeye devam edeceğim.
Bu süreçte bana destek olan tüm yönetici arkadaşlarıma, teknik kadroya, sporculara ve değerli taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Veysi Kubba"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti Karşıyaka Belediye Meclis Aday Listesi belli oldu
Sonraki Haber KSK'de istifasını geri alan İlker Ergüllü başkan oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?