ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da gözler şirketleşme raporunda…

Karşıyaka’da gözler şirketleşme raporunda…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da gözler şirketleşme raporunda…

Karşıyaka Spor Kulübü’nde 15 Kasım'daki mali kongrede oluşturulan 9 kişilik şirketleşme komitesi, yaptıkları çalışmaları salı günü rapor olarak kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

Komite, 28 Aralık Perşembe günü şirketleşmek için ikinci kez yapılacak olağanüstü genel kurulda üyelere son gelişmeleri aktaracak.
Karşıyaka'nın bu süreçte resmi olarak görüştüğü tek firma olan Infinite Group'tan aldığı tekliften sonuç çıkmadı. Rus ve Türk firmalarından gelmesi beklenen teklifler de gelmedi.
Yaşar Holding’in 20 yıldır isim sponsoru olduğu basketbol şubesini şirketleştirip devralma konusunda kongreden çıkacak karara göre hareket edeceği söz konusu. Aksi takdirde sezon sonunda sponsorluğu sonlandırması bile söz konusu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar...
Sonraki Haber Karşıyaka’nın transfer yasağı için 18 milyon TL’ye ihtiyacı var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?