ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da gençler takımda kalacak

Karşıyaka'da gençler takımda kalacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da gençler takımda kalacak

Yeni sezonda da yola şampiyonluk hedefiyle çıkmaya hazırlanan Karşıyaka, kadrosundaki altyapı patentli genç oyuncularını takımda tutacak.

Ligde statü gereği 22 yaş ve altında 2 futbolcuyu ilk 11'de oynatması, toplamda 6 genci maç kadrosuna alması gereken Karşıyaka'da geçen sezon çıkış yapan Ferdi Burgaz ve Mustafa Durgun'a yeni sezonda da büyük iş düşecek.

Yeşil-kırmızılılarda geçen sezon 23'ü ilk 11'de 25 maçta oynayan 21 yaşındaki sol bek Ferdi, gösterdiği performansla Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekmişti. 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Mustafa Durgun ise ligde 8'i 11'de 16 maçta görev yaptı. Altyapısından çıkan genç golcü Batuhan Kuru'yu profesyonel yapmaya hazırlanan Karşıyaka'da Arda Gülmez, Mertcan Koç gibi altyapıdan oyuncuların da kadroda olması planlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Metrosu’nda tünel kazıları ilerliyor
Sonraki Haber 30 yaş üstü öğrenciler için tam bilet uygulaması başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?