ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da gençler forma için savaşacak

Karşıyaka'da gençler forma için savaşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da gençler forma için savaşacak

Yeni sezona hazırlanan Karşıyaka'da geçen yıl ikinci yarıda aynı ligdeki Bergama Belediyespor'a tecrübe kazanmaları için kiralık verilen gençler Mustafa Çalışkan ve Kerem Dönertaş, formayı kapmaya çalışacak.

Geçen sezon ilk yarıda Kaf-Kaf'ta 4 maçta şans bulan 20 yaşındaki kanat oyuncusu Mustafa, Bergama Belediyespor'da 9'u ilk 11'de 11 karşılaşmada forma giyip 1 gol attı. 

Mustafa'yla aynı yaştaki ön libero Kerem, geçen sezon Karşıyaka'da 1, Bergama'da ise 5 maçta süre aldı. İki genç futbolcu Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde devam eden antrenmanlarda teknik direktör Cüneyt Biçer'in gözüne girmeye çalışıyor. Yeşil-kırmızılılarda Ferdi, Batuhan, Caner, Mert, Oğuz, Özkan, Berke gibi daha önce profesyonel yapılıp takımda zaman zaman forma giyen gençler de antrenmanlarda var güçlerini ortaya koyuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nalan Zor'un annesi vefat etti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Ege Cup'a katılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?