ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da forma rekabeti...

Karşıyaka'da forma rekabeti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da forma rekabeti...

İlk 2 haftayı 4 puanla geçen Karşıyaka'da takımda forma rekabeti iyice arttı.

İlk 2 maçta 11'ini bozmayan yeşil-kırmızılılarda sözleşmesini geç uzatıp takıma geç katılan Mustafa Değirmenci, Esenler Erokspor önünde Namık Barış'ın yerine sonradan oyuna dahil olarak 1-1 beraberliği getiren asisti yaptı. Form tutan oyuncu 2 haftadır ikinci yarılarda sahadan alınan Namık Barış'ın formasına göz kırptı.

Mustafa gibi geç sözleşme uzatıp ilk haftalarda antrenman eksikleri bulunan Fatih ve Anıl da hazır hale geldi. Geçen sezon ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olan iki tecrübeli futbolcu da forma rekabetine girdi. Fatih, bu sezon ilk kez geçen hafta 76'ncı dakikada genç sağ bek İlyas'ın yerine sahaya adım atarken, Anıl da teknik direktör Soner Tolungüç'ten şans bekliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den Yasemin Cafe açıklaması
Sonraki Haber CHP'li vekilden İduğ'a övgü ve destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?