ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Cenk Ahmet ve Enes dönüyor

Karşıyaka'da Cenk Ahmet ve Enes dönüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Cenk Ahmet ve Enes dönüyor

Karşıyaka'da haftalardır sakat olan son iki hafta riske edilmeyen Cenk Ahmet Alkılıç ve son maçta forma giymeyen Enes Nalbantoğlu'nun pazar günü sahada olacak.

Yeşil Kırmızılılarda teknik direktörü Erkan Sözeri, "Cenk Ahmet ve Enes Nalbantoğlu hazır duruma geldi. Pazar günü Efeler 09 maçında sahadaki yerlerini alabilecekler. Mehmet Alaeddinoğlu da sakatlıktan çıktı. Önümüzdeki süreçte oyuncularımız sahadaki yerini alabilecek" dedi. 

Sözeri, "2 haftadır iyi galibiyetler alıyoruz, rakiplerin de puan kaybetmesi avantajımız oldu. Biz 4'te4 yaparsak ikincilik mutlaka olur ama birincilik de imkansız değil. Dolayısıyla Efeler 09 SFK maçı daha büyük önem kazandı. Önemli eksiklerle kazandık. Cenk Ahmet ve Enes Nalbantoğlu yoktu. Onlar da bu hafta aramıza dönecek. Aldığımız sonuçlar bizi tekrar potaya soktu. İki haftadır sabırlı bir şekilde oynayıp bunun sonucunu alıyoruz. Pazar günü de yine sabırlı bir şekilde oynayıp galibiyetle taraftarımızla bütünleşerek son 3 maça girmek istiyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayram öncesi sıkı denetim
Sonraki Haber Başkan Erman Uzun belediye personeliyle bayramlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?