ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yönetimi Vali Elban'dan stat için destek istedi

Karşıyaka yönetimi Vali Elban'dan stat için destek istedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yönetimi Vali Elban'dan stat için destek istedi

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi, İzmir Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret ederek kulübün yeni stadının inşaatı için destek talebinde bulundu.

Yeşil-kırmızılılarda Başkan Azat Yeşil, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Cenk Karace, Voleybol Şube Başkanı Veysi Kubba, Sayman Hasan Yıldırım ve yöneticilerden Rıdvan Gürgönül, Vali Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Yeşil-kırmızılı heyet, toplantıda stat konusundaki ısrarlarını ve Vali Elban'dan bu konuda destek beklentilerini iletti. Ziyaretin sonunda Başkan Azat Yeşil tarafından Süleyman Elban'a Cumhuriyetimizin 100'üncü, kulübün 111'inci yılı anısına yapılan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Karşıyaka'yı ziyareti sırasında anı defterimize yazdığı sözlerin yer aldığı anı plaketi hediye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir deplasmanında
Sonraki Haber Soyer: Mavişehir’de deniz taşmasının önüne geçebildiğimizi gördük

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?