ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybolda yabancıları yolluyor!..

Karşıyaka Voleybolda yabancıları yolluyor!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybolda yabancıları yolluyor!..

Karşıyaka Voleybol Takımında 2 yabancı oyuncunun sözleşmelerinin feshedilerek yollanacağı, takımın bütçesinin de küçüleceği öğrenildi.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kuruluna seçilen ve Voleybol Şube Başkanlığını aldıktan sonra sahibi olduğu Medicalpoint Hastanesi'ni de isim sponsoru yaparak takımın adını Karşıyaka Medicalpoint olarak değiştiren Veysi Kubba, takımın 2 yabancısı Gabriela Da Silva ile Franciele Stedile'yi kadroda tutmama kararı alırken, bütçeyi de küçülteceği bilgisi şaşkınlık yarattı.

Karşıyaka Voleybol takımının başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları'nın yabancıların gönderilmesi, bütçenin küçültülmesinin ardından "İddiasız takımda olamam" diyerek sözleşmesini fesh edeceği de gelen haberler arasında.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kredi notu AAA
Sonraki Haber İzmir'de FETÖ/PDY operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?