ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol Şube'den veda mesajı

Karşıyaka Voleybol Şube'den veda mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol Şube'den veda mesajı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün en başarılı şubesi olan Voleybol Şubesi Yönetim Kurulu görevini bırakırken, bugün de bir veda mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

"2016 senesinde göreve geldiğimizde 
Ankara İlköğretim Okulu'nun ufacık spor salonunda yapılan 65 öğrencili spor okulundaki manzara karşısında hedefimizi belirledik. 
Karşıyaka Voleybolu için kısa vadeli başarılar değil; uzun süreli ve kalıcı başarılar için savaşacaktık. Bunun içinde dedik ki "ALTYAPIMIZ HERŞEYİMİZ"
Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi tarihinin en uzun süre yönetimde kalan ekibi olarak 7 sene sonunda ise geldiğimiz nokta ne mi oldu?
Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'nde Tibet Kızılcan Voleybol Salonu ve Altyapı Sporcu Lojmanı; 145 lisanslı sporcusuyla İzmir voleybol liglerinde 11 kategoride boy gösteren yarışmacı takımlar;  üç noktada faaliyet gösteren 629 mevcutlu spor okulları; 8'i stajyer 20 kişilik teknik ekip; 8 kişilik idari ekibiyle dev bir voleybol ordusu...
Adım adım ilerlediğimiz bu yolda altyapımızı sağlam temellere oturttuktan sonra bu sezon için oyuncu ve teknik ekip olarak Sultanlar Ligi hedefiyle A takımımızı oluşturduk.
Bunlarla mı yetindik?
Hayır...
Sporcu yetiştirdik. Hem A Takımımıza hem de gururla Ay Yıldızlı formayı giydikleri Voleybol Milli Takımlarımıza...
Yönetici yetiştirdik. Karşıyaka'nın gerçek evlatları, yüreğinde Kaf Sin Kaf sevgisi her geçen gün artan, sadece kulübünün menfaatlerini gözetleyen ve düşünen yöneticiler...
Elbette yoktan var ettiğimiz antrenörlerimizi parlattık... Onları da Türk Voleyboluna pırıl pırıl gençleri yetiştirsin diye büyüttük... 
Şimdi gururla şunu haykırabiliriz ki; Milli Takımlarımız Karşıyakalı voleybolcular ve antrenörleriyle gurur duyuyor... 
Ne mutlu...
Voleybol Şubedeki görevimizi devraldığımızdan itibaren doğru bildiklerimizden şaşmadan; arkamızda tek bir kuruş borç bırakmadan işimizi yaptık. 
Bu bir bayrak yarışı. Şimdi görevi teslim etme zamanı. İnanıyoruz ki bizden sonra bu kutsal görevi devralacak kişiler, yaptıklarımızın üzerine koyarak Karşıyaka Voleybolunu zirveye taşıyacaklardır.
Alnımız ak, başımız dik. Bizden bu kadar...
Saygılarımızla...

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Yönetimi"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayhan Öngen vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü'ne yeni yönetim...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?