ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka voleybol maçı karakolluk oldu!

Karşıyaka voleybol maçı karakolluk oldu!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka voleybol maçı karakolluk oldu!

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Liginde bugün Havran'da oynanan Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor -Karşıyaka karşılaşmasından sonra Havran Belediye Başkanının sebep olduğu olaylar nedeniyle maç karakolda son buldu.

Bu konuda Karşıyaka Voleybol Şube Yönetim Kurulu bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:
Kamuoyuna;
Öncelikle 3-2 mağlup ettiğimiz Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor oyuncuları ve teknik ekibini sahada gösterdikleri mücadele için tebrik ederiz.
Ayrıca birazdan bahsedeciğimiz şahsın, voleybola hizmet etmeye çalışan Nermin Hanım Zeytinliği gibi güzide bir kuruma zarar verdiğini belirtmek isteriz.
Bugün bizler Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Yönetimi olarak Türk Sporuna yakışmayan bir belediye başkanıyla tanıştık; Emin Ersoy!
Daha karşılaşmanın ilk sayısının ardından maçı izlemeye gelen yöneticilerimizin eşlerine dönerek “Burada alkışlayamazsınız!” diyen bir belediye başkanından bahsediyoruz.
İkinci setin sonunda salondan ayrılan fakat maç sonunda salonun dışına kalabalık bir grupla gelerek oyuncularımızın bulunduğu takım otobüsünü ve yöneticilerimizi taşlayan kişileri organize eden birisinden bahsediyoruz!
Kafasına gelen taşlarla yaralanan yöneticilerimizi, dolu olduğu gerekçesiyle ambulansa aldırtmayan bir siyasiden bahsediyoruz!..
Kadın polisimizin yaralanmasına sebep olan kişileri savunup, olay yerinden kaçmasını sağlayan bir kişiden bahsediyoruz!..
Yöneticimizin boğazını sıkıp yumruk atan bir belediye başkanından bahsediyoruz!..
Yarım saatte bir karakola birisini yollayarak yöneticilerimizden şikayetçi olmasını söyleyen ve eşleriyle beraber yöneticilerimizi 6 saattir karakolda tutturan bir başkandan bahsediyoruz!
Ve daha fazla da bahsetmek istemiyoruz!..
Spor kültürüne, ahlakına, fair play olgusuna bu kadar uzak olan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un spor sahalarından elini çekmesini veya çektirilmesini; ve en kısa zamanda görevinden istifa etmesini bekliyoruz.
Yaşananlarla ilgili Cimer başta olmak üzere gerekli yasal ve hukuki işlemleri başlatacağımızın da bilinmesini isteriz.
KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL ŞUBE YÖNETİMİ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Acı hamur, tatlı kurabiye kitabını imzaladı
Sonraki Haber Sarıca: Düzen dışı hatalar yaptık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?