ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka U19 Antrenörü Yasin Güleryüz'le yollarını ayırdı

Karşıyaka U19 Antrenörü Yasin Güleryüz'le yollarını ayırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka U19 Antrenörü Yasin Güleryüz'le yollarını ayırdı

Karşıyaka, Spor Toto Süper Lig'de yer alan ezeli rakibi Göztepe'nin geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandığı Medipol Başakşehir maçının ardından yaptığı paylaşımla taraftarı kızdıran U19 Antrenörü Yasin Güleryüz'le yollarını ayırdı.

Daha önce uzun dönem Göztepe altyapısında görev yapıp geçen sezon teknik direktör İlhan Palut'la yolların ayrıldığı dönemde A takımla Süper Lig'de de maçlara çıkan Güleryüz, Başakşehir karşılaşmasının ardından sosyal medya hesabından, "Göztepemiz ligin en iyi ilk 5 takımından biridir. Bunda hoca ve ekibi artı ona destek olan yönetim 10 üzerinden 10'u hak etmiştir. Bu saatten sonra Real Madrid gelsin gömeriz. Hoca ve ekibi tam puan. Göztepe gerçek Göztepelilerindir" paylaşımını yapmıştı. Taraftarın tepkisini çeken Güleryüz, sosyal medya hesabının ele geçirildiğini, paylaşımın kendisiyle ilgisinin olmadığını savunmuştu. Güleryüz yönetimindeki Karşıyaka, U19 Bölgesel Gelişim Ligi 4'üncü Grup'ta lider durumdaydı.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Batur sahada, esnafın yanında
Sonraki Haber Karşıyaka U 18 Basketbol Takımına pizza ziyafeti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?