ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transfer için kolları sıvadı

Karşıyaka transfer için kolları sıvadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transfer için kolları sıvadı

Karşıyaka'da yönetim transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Kaf-Kaf, Bornova 1881'in takım kaptanı ve 10 numara pozisyonunda oynayan Murat Çaydemir'i listesine aldığı öğrenildi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı lider Batman Petrolspor'un 7 puan gerisinde üçüncü sırada tamamlayan Karşıyaka'da yönetim takviye çalışmalarına odaklandı. İskenderunspor'dan kanat oyuncusu Enes Soy'u listesine alan Kaf-Kaf, merkez orta sahada 10 numara pozisyonunda görev yapmak için kolları sıvadı. Yeşil-kırmızılı yönetimin, Bornova 1881'in takım kaptanı Murat Çaydemir'i listesine aldığı öğrenildi. 34 yaşındaki deneyimli oyuncunun, Karşıyaka'nın en son oynadığı Sapanca Gençlikspor maçını Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda izlediği öğrenildi.

Karşıyaka'nın talip olduğu Murat Çaydemir, 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bornova 1881'in takım kaptanı olarak görev yapıyor. Bornova temsilcisi de grubunda topladığı 24 puanla 5'inci sırada Play-Off mücadelesi veriyor. 10 numara pozisyonunda görev yapan Murat Çaydemir'in transferi için Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil'in Bornova kulübünün kurmayları ile birebir kendi görüşeceği öğrenildi.

Görkem Türkyılmaz-Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 2 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3
Önceki Haber Olgun Atila: Değişimin ışığını İzmir’den yakacağız
Sonraki Haber Karşıyaka Recep Umut ile yollarını ayırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?