ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka TFF'den haber bekliyor

Karşıyaka TFF'den haber bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka TFF'den haber bekliyor

Sezonun 19 Mart'ta durdurulmadan önce topladığı 43 puanla grubunda Play-Off hattında 5'inci sırada yer alan Karşıyaka 3.Lig'deki 3 gruptan ilk 6'şar takımın 2.Lig'e yükseltilmesini umuyor.

TFF'den takımları mağdur etmeyecek bir karar bekleyen Karşıyaka müjdeli haberi alırsa 2 yıl sonra 2'nci Lig'e dönecek.Yeşil-kırmızılılar, 2017-18 sezonunda FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu'ndan aldığı toplam 6 puan silme cezasıyla 3'üncü Lig'e düştü. Geçen sezon 3'üncü Lig'de Play-Off yarı finali oynayıp hedefine ulaşamayan Karşıyaka, bu kez yine Play-Off'a koşarken koronavirüs salgınıyla sarsıldı.

Federasyonun, daha önce 18 Temmuz'da kaldığı yerden başlayacağını duyurduğu alt liglerde geçen hafta bu sezon kalan maçları oynatmama kararı almıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Sek Henry'i açıkladı
Sonraki Haber Federasyonlar Bornova’da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?