ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarıyla buluşuyor

Karşıyaka taraftarıyla buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarıyla buluşuyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta Karşıyaka, yarın taraftarıyla iç sahada bu sezon ilk kez, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda ise 8.5 yıl sonra kavuşacak.

Yeşil-kırmızılı ekip Gema Polimer Şile Yıldızspor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Bilet fiyatları öğrenci 20, maraton üst 35, maraton alt 50, numaralı alt 60, VIP A-C 150, VIP B 300 TL olarak belirlenirken, takımlarını bu sezon İzmir'de ilk kez izleyecek taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterdi.

Bu sezon iç sahada daha önce oynanan Belediye Derincespor maçında cezaları nedeniyle takımlarını tribünden destekleyemeyen yeşil-kırmızılıların 15 bin kişilik stadı büyük oranda doldurmaları bekleniyor. Alsancak Stadı'na bu sezon seneler sonra dönüş yapan Karşıyaka, stat yıkılıp yeniden yapılmadan önce bu sahadaki son seyircili maçını 13 Nisan 2014'te 1'inci Lig'de Balıkesirspor'la oynamıştı. O sezon 26 Nisan 2014'te yapılan Bucaspor maçı da yine yeşil-kırmızılıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı iş kadınlarından kütüphane…
Sonraki Haber Bayraklı’da ücretsiz sağlık hizmetleri yüzleri güldürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?