ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarına yasak...

Karşıyaka taraftarına yasak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarına yasak...

Pazar günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Karşıyaka'da taraftarına Elazığ İl Güvenlik Kurulu tarafından yasak geldi.

Elazığ İl Güvenlik Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü Elazığspor-Karşıyaka maçında misafir takım taraftarına yasak getirdi. Bu kararın ardından gerek Karşıyaka, gerekse de Elazığspor taraftarları sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarda bu yasak kararının kaldırılmasını talep ettiler.

Ev sahibi Elazığspor taraftarları ve Karşıyakalılar, Elazığ mülki amirlerinin almış olduğu bu kararı gözden geçirmelerini istedi. İki köklü kulübün taraftarı arasında her zaman Fair-Play ruhuyla hareket edildiği halde bu kararın neden alındığına anlam verilmedi. İki kulüp taraftarı, Karşıyakalıların deplasmanda tribünde olma haklarının geri verilmesini istedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet Dönemi Su Sporları Gururumuz Alparslan, Rasim ve Muhiddin
Sonraki Haber Karşıyakalı İş Kadınları'ndan muhteşem 8 Mart kutlaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?