ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarı harekete geçti...

Karşıyaka taraftarı harekete geçti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarı harekete geçti...

Karşıyaka, ilk tur maçında Perşembe günü saat 20:00'de Anadolu Üniversitesi'ni konuk edecek. Yeşil-kırmızılılar semti bayraklarla donatmak için harekete geçti.

Karşıyaka taraftarı Play-Off havasına girdi. Yeşil-kırmızılılar semti, bayraklarla donatmak için harekete geçti. Uzun yıllar sonra şampiyonluk yaşayıp üst lige çıkmak isteyen Karşıyaka'da taraftarlar özellikle Karşıyaka Belediyesi'nin Çarşı başta olmak üzere semtin her yerine bayrak asma konusunda çağrıda bulundu.

Öte yandan Anadolu Üniversitesi karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki mücadelenin biletleri maraton 15 Türk Lirası, numaralı 125 Türk Lirası olarak belirlendi. Bu kritik mücadelede Çarşı Grubu, maraton üst tribünde yer alacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Planetaryumda astronomi sohbetleri başlıyor
Sonraki Haber 1 Mayıs’ta ulaşım yüzde 50 indirimli, İzban ücretiz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?