ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı için hukuk sorunu kalmadı!..

Karşıyaka Stadı için hukuk sorunu kalmadı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı için hukuk sorunu kalmadı!..

İzmir'de ilk yıkılan, ihale çalışmaları 10 yıl önce başlamasına rağmen açılan davalar ve belediye-hükümet arasındaki git-geller nedeniyle yapılamayan Karşıyaka Stadı’nda 2019 yılından bu yana devam eden hukuk süreci, Karşıyaka Spor Kulübü lehine onanarak tamamlandı açıklandı.

Açıklamayı yapan İZVAK, mahkeme belgelerini de yayınladı. İZVAK, "Onama kararı 3 Nisan tarihi itibarı ile tebliğ edildi" dedi.
Davacıların, imar planının iptali istemi ile açtıkları dava yerel mahkemede daha önce reddedilmiş ancak davacılarca Danıştay nezdinde temyiz edilmişti.
Danıştay 6. Dairesi, yerel mahkeme kararını onayarak imar planının kesinleşmesini sağlamış oldu. Bu sayede stadın yapılmasının planlandığı eski Karşıyaka İlçe Stadı arazisi stat arazisi olarak tescillendi. 
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) hukuk mücadelesinde ilk günden bu yana Karşıyaka Spor Kulübü'nün yanında müdahil Yerel seçim sürecinde Karşıyaka taraftarının yapımı için Türkiye’nin ilk taraftar mitingini yaptığı statla ilgili yeni ihale süreci bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC'de 2 kadın başkan yarışıyor
Sonraki Haber Başkan Ünsal personelle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?