ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı arazisine protesto için çadır kurdu...

Karşıyaka Stadı arazisine protesto için çadır kurdu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı arazisine protesto için çadır kurdu...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün yılan hikayesine dönen stat projesinde taraftarın sabrı kalmadı. Yeşil-kırmızılı bir taraftar atıl durumda olan stat arazisine çadır kurdu.

İzmir'de projesine ilk başlanan stat projesi yeşil-kırmızılı kulübün dün ancak açılan davalar ve iptal olan ihaleler nedeniyle inşaat bir türlü başlamadı. Karşıyaka'nın projesinden sonra gündeme gelen Gürsel Aksel Stadı ve Alsancak Stadı yapıldı.

Türk spor tarihinin köklü en köklü kulübü olan Karşıyaka Spor Kulübü'nün taraftarı statlarının yapılmadığına isyan etti. Bir Karşıyaka taraftarı ailesi ile birlikte yıllardır atıl bir durumda olan Yalı'daki stat arazisine çadır kurdu. İlerleyen günlerde başka taraftarlarında bu çadırlı eyleme destek vermesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay’ın gündemi Selçuk
Sonraki Haber Sahiplendirme Şenliği'ne yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?